Nagyköveteink

HERCZEG
ÁGNES

KENDE-HOFHERR
KRISZTINA

DR. FÁBIÁN
ÁGNES

BLASKO
NIKI

BECK
ZSÓFI

PANKOTAY
ÁGNES

HERCZEG ÁGNES

„Ágnes stratégiai tanácsadó, Future50 díjas nemzetközi borakadémikus, a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Tokaj-Hegyalja Egyetem oktatója, a legnevesebb nemzetközi borversenyeken bírál és tart előadásokat. 2000 óta kutatja a borok világát, számos olyan rendezvényen, előadáson, tárgyaláson vesz részt szerte a világban, ahol fontos a megjelenés. Éppen ezért olyan kiegészítőket választ, amik kifejezik az egyéniségét, letisztultak
és minőséget képviselnek.
A Lavidayarn táskák közül Ági egy ekrü DOT táskát választott.

„Fontosak számomra a praktikus dolgok, mivel dinamikusan élek.
A Lavidayarn DOT táskámban azt szeretem a legjobban,
hogy tökéletes a mérete, elegáns és nagyon sok szettemhez passzol.”

BLASKO NIKI

Niki a magyar design szerelmese és mecénása. Többek között az ACG reklámügynökség tulajdonos ügyvezető igazgatója, a MAKSZ elnöke, TEDX előadó, tagja Hungarian Business Leaders Forum CEO-i és női vezetői fórumának. és még sorolhatnánk. Mind magánemberként, mind üzletasszonyként aktív társadalmi szerepvállaló, így több CSR projekt résztvevője és kezdeményezője.

A Lavidayarn táskák közül Niki egy fekete DOT táskát választott, ami kifejezi azt az egyedi és minimalista világot, amit ő maga is képvisel.

KENDE-HOFHERR KRISZTINA

Kende-Hofherr Krisztina TMC Group alapító, ügyvezető igazgató. A KKV szektor elkötelezett támogatója a személyes márkaépítés szakértője. Menedzser, producer, motivátor, az egyik legbefolyásosabb nő a magyar médiában.

„Rajongva támogatom a szenvedélyből táplálkozó selfmade brandeket és vállalkozásokat. A LaVidaYarm egy dinamikusan fejlődő hazai vállalkozás, ami nem mellesleg maximális figyelmet szentel a fenntarthatóságnak is, amit nagyra  értékelek. A táskák mellett a  lakberendezési tárgyaikat is nagyon szeretem.”

Büszkék vagyunk, hogy a nagyköveteink között köszönthetjük. Kriszta a fekete DOT táskánkat választotta a mindennapi világmegváltáshoz.

BECK ZSÓFI

Beck Zsófi egy igazi egyéniség. A Boston Consulting Group energia és fenntarthatósági CEE ügyvezető igazgató partnere.  Az energiaiparra szakosodott globális szakértői csapat tagja, nagy tapasztalattal a villamosenergia- és gázközmű területén. Nem véletlen, hogy a táskája is újrahasznosított pamutból készült.

DR. FÁBIÁN ÁGNES

Ágnes a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatói székében ül. Szakmai munkáját az igényesség, eredményesség, célorientáltság, csapat munka, mások tisztelete és támogatása jellemzi. JVSZ és a Márkaszövetség elnöke. Tagja többek között a TopWomanager Club-nak, a Menedzserek Országos Szövetségének és a Német-Magyar Ipari és kereskedelmi Kamara elnökségének.

A Lavidayarn táskák közül Ágnes egy fehér DOT táskát választott, de nem ez az egyedüli Lavidayarn a gardróbjában. „A LaVidaYarn márka indulásától kezdve szerelmese vagyok a márkának. A márka hitvallása megegyezik a világommal, stílusommal, értékrendemmel,. A Lavidayarn csodás termékei mindenhol velem vannak: otthon a nappalimban a gyönyörű párnáim, reggelinél a kenyérkosár, útközben és munkában a laptop táskám és a pezsgő BOHO válltáskám.”

PANKOTAY ÁGNES

Ági az Asilomar kft tulajdonosa, szakmai tanácsadója. Küldetésének tartja, hogy segítsen az embereknek a tudatosság és az önismeret útjára lépni.  Hobbija a tea művészet, amivel a Most-tea shop keretén belül foglalkozik.

„A Lavidayarn azért áll hozzám közel, mert szeretem az egyedi, különleges darabokat és azt is, hogyha megálmodok valamit, azt mindig pontosan úgy el is tudják készíteni számomra. Azért ajánlom a Lavidayarn-t, mert itt nyugodtan szárnyalhat a fantáziátok ami a színeket és a formákat illeti. „