Cégeknek

LaVidaYarn a Cégeknek.

Üdvözlünk a LaVidaYarn-nál! Márkánk nem csupán 100%-ban újrahasznosított pamutfonalból készült termékeket, kiegészítőket képvisel. Sokkal többről van szó. A LaVidaYarn egy friss márka, amely azokhoz szól, akik értékelik az igényes kézműves termékeket és a kiváló minőségű alapanyagokat.  A vállalatok ESG stratégiájával kompatibilis termékeket kínálunk, így a céges ajándékoknál is tudnak ezek a szempontok érvényesülni.

Laptop táska – Kiváló céges ajándék

Az első benyomás meghatározó. Miért ne ajándékoznád meg ügyfeleidet, partnereidet vagy munkavállalóidat egy exkluzív, személyre-, és cégre szabott, kézzel készített LaVidaYarn laptop táskával? A mobiltelefonunkkal és a laptopunkkal ápoljuk manapság a legbensőségesebb kapcsolatot, hiszen egy nap átlagosan közel 2500-szor érintjük meg valamilyen oknál fogva. Kedvenceinknek így méltó „bánásmód” jár.

Minőségi anyagokból, szenvedéllyel és szakértelemmel készült, ez a táska nem csupán esztétikus és praktikus, hanem egyedi módon is képviseli céged értékeit, mivel egyes elemei gravírozhatóak és logózhatóak. Minden darabja egy különleges történet, ami összeköti cégedet a minőség, hagyomány és újító szellem jegyében.

Ajándékkártya – A tökéletes választás

Nem vagy biztos benne, melyik termékünkkel lepnéd meg partnereidet, vagy munkatársaidat? A LaVidaYarn ajándékkártyával nem lehet mellélőni. Ezzel lehetőséget adunk a partnereid számára, hogy maguk válasszák ki azt a terméket, ami a leginkább illeszkedik stílusukhoz és igényeikhez. Egy ajándék, ami sosem megy ki a divatból, és mindenki számára örömöt szerez.

Vedd Fel Velünk a Kapcsolatot!

Amennyiben kérdésed van, vagy egyedi igényekkel fordulnál hozzánk, készséggel állunk a rendelkezésedre. Lépj kapcsolatba velünk és tegyük együtt emlékezetessé és különlegessé céges ajándékaidat.

4 + 7 =